Kumaha Pasang MariaDB dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Kumaha Pasang MariaDB dina Ubuntu 22.04 LTS

MariaDB mangrupikeun salah sahiji basis data open-source anu pang populerna di gigireun panyusunna MySQL. Pencipta asli MySQL ngembangkeun MariaDB pikeun ngaréspon kasieunan yén MySQL ujug-ujug janten jasa anu mayar ...

Maca deui

Kumaha Masang PowerShell dina Linux Mint Debian Edition 5

Kumaha Masang PowerShell dina LMDE 5 "Elsie"

Microsoft PowerShell mangrupikeun basa skrip anu serbaguna sareng ngarah di industri anu tiasa dianggo pikeun otomatisasi. Éta ogé sering dipasangkeun sareng téknologi sanés sapertos CI / CD…

Maca deui

Kumaha Pasang VSCodium dina Linux Mint Debian Edition 5

Kumaha Pasang VSCodium dina LMDE 5 "Elsie"

VSCodium mangrupikeun garpu Microsoft Visual Studio Code Editor anu dirobih janten aksés open source pinuh. Kodeu sumber pikeun produk ieu tiasa dipendakan…

Maca deui

Kumaha Masang Browser Opera dina Linux Mint Debian Edition 5

Kumaha Pasang Opera Browser dina LMDE 5 "Elsie"

Opera nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Opera Software sareng dioperasikeun salaku browser basis Chromium. Opera nawiskeun browser wéb anu bersih sareng modern anu…

Maca deui

Kumaha Pasang GIT dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang GIT dina Fedora 36 Linux

GIT mangrupikeun sistem kontrol versi gratis sareng open source anu éfisién tiasa ngatur proyék-proyék leutik atanapi anu ageung. Éta ngamungkinkeun sababaraha pamekar pikeun gawé bareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Redis Server dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Redis dina Fedora 36 Linux

Redis mangrupikeun sumber terbuka (dilisensikeun BSD), toko struktur data nilai konci dina mémori anu dianggo salaku pangkalan data, cache, sareng calo pesen. Redis ngadukung struktur data sapertos senar, hashes, daptar, set, diurutkeun ...

Maca deui