Cara Instal MariaDB ing Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Cara Instal MariaDB ing Ubuntu 22.04 LTS

MariaDB minangka salah sawijining database open-source sing paling populer ing jejere MySQL sing asale. Pencipta asli MySQL ngembangake MariaDB kanggo nanggepi rasa wedi yen MySQL bakal tiba-tiba dadi layanan mbayar ...

Read More

Cara Instal PowerShell ing Linux Mint Debian Edition 5

Cara Instal PowerShell ing LMDE 5 "Elsie"

Microsoft PowerShell minangka basa skrip serbaguna lan anjog ing industri sing bisa digunakake kanggo otomatisasi. Uga asring dipasangake karo teknologi liyane kaya CI / CD ...

Read More

Cara Instal VSCodium ing Linux Mint Debian Edition 5

Cara Instal VSCodium ing LMDE 5 "Elsie"

VSCodium minangka garpu saka Microsoft Visual Studio Code Editor sing diowahi kanggo nduweni akses open-source lengkap. Kode sumber kanggo produk iki bisa ditemokake…

Read More

Cara Instal Browser Opera ing Linux Mint Debian Edition 5

Cara Instal Browser Opera ing LMDE 5 "Elsie"

Opera minangka browser web freeware, lintas-platform sing dikembangake dening Opera Software lan beroperasi minangka browser basis Chromium. Opera nawakake browser web sing resik lan modern sing…

Read More

Cara Instal GIT ing Fedora 36 Linux

Cara Instal GIT ing Fedora 36 Linux

GIT minangka sistem kontrol versi gratis lan mbukak sing bisa ngatur proyek cilik utawa gedhe kanthi efisien. Iki ngidini sawetara pangembang bisa kerja bareng…

Read More

Cara Instal Server Redis ing Fedora 36 Linux

Cara Instal Redis ing Fedora 36 Linux

Redis minangka sumber terbuka (lisensi BSD), toko struktur data nilai kunci ing memori sing digunakake minangka basis data, cache, lan makelar pesen. Redis ndhukung struktur data kayata senar, hash, dhaptar, set, diurutake ...

Read More